Υπαναχώρηση - Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Ο πελάτης του www.christidi-oro.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε ή να ζητήσει την αντικατάσταση του.

Ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (15) δεκαπέντε ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Τα προϊόντα ταξιδεύουν με έξοδα, κίνδυνο και ευθύνη για λογαριασμό του πελάτη. Ουδεμία επιστροφή γίνεται δεκτή, εκτός από τα εμπορεύματα του παρόντος τιμολογίου ή απόδειξης.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το www.christidi-oro.gr μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Μετα την παραλαβή της παραγγελίας σας και αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος απο το κατάστημα μας των προϊόντων, θα επικοινωνίσουμε μαζί σας για της απιστροφή των χρημάτων σας.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Υπάρχει η δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την έναρξη της αποστολής. Οι αποστολές γίνονται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή στις 18.00 Ελλάδος. Για να ακυρώσετε την παραγγελία μπορείτε να στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ή να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 27310 26 044